counter on tumblr
 

Alex Bos

Alex (1982) is geboren en getogen op de Utrechtse Heuvelrug en kreeg daar als klein jongetje al erg veel interesse in de natuur. Eerst had de natuur in zijn algemeen de meeste interesse, maar langzamerhand is die algemene interesse steeds verder gegroeid richting een specifieke interesse voor vogels. In zijn dagelijkse werk is Alex dicht bij de natuur gebleven: als boomspecialist houdt hij zich bezig met bomen in de stedelijke omgeving.

Toen hij dertien jaar was kocht Alex zijn eerste camera en sindsdien is hij aan het fotograferen geslagen. Eerst dichtbij huis op de Utrechtse Heuvelrug, maar in de loop van de tijd is hij zich steeds meer gaan richten op het fotograferen van vogels die hij tijdens wandelingen en rondritten op andere plaatsen tegen kwam.
In de afgelopen jaren heeft Alex verschillende reizen gemaakt binnen Europa waaronder naar Schotland, Cyprus, Mallorca, Frankrijk, Finland, Noorwegen en met Inezia Tours heeft hij zijn eerste reis als begeleider naar Falsterbo in Zweden gemaakt. Buiten Europa heeft Zuid-Afrika heeft zijn hart gestolen.

Omdat Alex het heerlijk vindt om buiten in de natuur te zijn, is hij daar elk moment dat hij vrij heeft te vinden, op zoek naar vogels en bijzondere foto’s.