counter on tumblr
 

Alexandra Vergouwe

Alexandra Vergouwe (1972) is niet alleen dol op de natuur, maar ook op cijfers. Van huis uit is zij econoom en in 1997 is zij afgestudeerd als Register Accountant. Na werk bij PricewaterhouseCoopers en later bij de Nederlandse Mededingings Autoriteit werkt zij nu full time bij Inezia Tours. Het succes van Inezia Tours dat door echtgenoot Pieter was opgericht werd te groot om het nog te combineren met andere werkzaamheden. Alexandra is de drijvende kracht achter de backoffice van Inezia Tours en zij is verantwoordelijk voor het verzorgen van reizen, verzekeringen en aanverwante zaken. Alle vaste klanten kennen Alexandra en als u belt met Inezia Tours of PolarXL is de kans groot dat zij u helpt. Alexandra ziet het als uitdaging om zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen voor haar klanten. Onvermoeibaar zoekt ze naar oplossingen of die oplossingen nu voor de hand liggen of niet.

Alexandra begeleidt niet vaak reizen, maar enkele landen hebben haar hart gestolen. Antarctica, Spitsbergen en Sri Lanka zjn landen waar ze wel sporadisch reizen heen begeleidt en ook op beurzen komt u haar tegen, maar in principe is Alexandra de rots in de branding op kantoor waar u terecht kunt vóór uw reis, maar ook zeker tijdens en na uw reis. Komt u breed geörienteerde reizen met niet alleen vogels maar ook zoogdieren en cultuur tegen dan is de kans groot dat Alexandra aan de basis van die reis heeft gestaan.

Alexandra woont samen met Pieter en hun twee zoons in Westerlee. De grote tuin rond het kantoor is zo ingericht dat het een paradijs is voor Reeën, Vossen, Steenmarters en vogels.