counter on tumblr
 

Wilfred Wilde

Wilfred Wilde (1972) is na een loopbaan als militair, waarbij hij veel in het buitenland heeft gezeten, werkzaam geweest bij de politie in Zeeland. Na de komst van de dierenpolitie is hij zich met het dierenwelzijn gaan bezig houden en is hij zelfs overgestapt naar de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, waar hij inmiddels al een aantal jaar werkt al collega van Eduard Opperman, een andere gids van Inezia Tours.

Samen doen zij veel volière controles waarbij gekeken wordt of de aangetroffen vogels wel legaal verkregen zijn. Wilfred vogelt nu alweer een aantal jaar in binnen- en buitenland en is vaak met Eduard mee geweest als tweede chauffeur op de reizen naar Portugal, Israël, Bulgarije en Finland/Noorwegen. Hij zit momenteel in zijn derde jaar van de opleiding tot vogelringer en doet zijn opleiding op het ringstation in Westerschouwen.

Kwaliteit staat bij hem voorop, waarbij dus rustig de tijd nemen voor de vogels om je heen voor hem belangrijk is. Wilfred begeleidt de reis naar Gambia, samen met onze plaatselijke gids. Wilfred is al meerdere keren in Gambia geweest en heeft de nodige ervaring met de soorten van tropisch Afrika.

Wilfred Wilde begeleidt de volgende reizen

Pardellynx en meer in Zuid Spanje

Reis bekijken Gegarandeerd vertrek

Kleurrijke combinatiereis Senegal en Gambia

Reis bekijken