counter on tumblr
 

23 - Onverwacht einde

03-07-2021

Dag 26: Onverwacht einde van de reis -

Vanmiddag kwam het onverwachte nieuws vanuit South Georgia dat het schip waarmee de Atlantic Odyssey gedaan wordt pech heeft. Grote pech, onherstelbare pech zelfs.

De aandrijving van het schip functioneert niet meer en het is zeer onwaarschijnlijk dat dit probleem ter plaatse verholpen kan worden.

Eerder vanmiddag hebben wij alle achterblijvers op de hoogte gesteld van deze domper. Iedereen is blij dat er geen persoonlijke ongelukken gebeurd zijn en dat het “slechts” om motorpech gaat en men leeft mee met de mensen op het schip.

Aan het begin van de avond hebben wij telefonisch contact gehad met de 2e officier van het schip over de situatie aan boord. Het schip ligt voor anker in een beschutte baai bij South Georgia, eten en drinken is in ruime mate aanwezig en de verwarming van het schip functioneert. De passagiers zijn vanochtend op de hoogte gesteld van de situatie en hebben het enige mogelijke gedaan, de situatie accepteren zoals die is. De sfeer aan boord is gezien de omstandigheden zelfs goed te noemen, aldus de 2e officier.

Het is op dit moment niet duidelijk of wij meer blogentries zullen ontvangen van de Inezia groep. Als wij meer informatie ontvangen, zullen wij, ná eerst de achterblijvers op de hoogte te hebben gesteld, dit hier melden.

De Atlantic Odyssey 2012 is voorbij…

Pieter van der Luit

Inezia Tours

Geplaatst op: 10 april 2012


Reacties

add
Er zijn nog geen reacties op deze blog...