counter on tumblr
 

Hoe het ooit begon

De verplichte rust die Corona de reisbranche heeft gebracht, heeft ons de tijd gegeven om zowel vooruit te kijken, als terug te denken. Dat vooruit kijken is ondernemers eigen, één van de resultaten daarvan is de nieuwe website waar u nu naar kijkt. Maar ook terugkijken is soms goed. Hoewel het nog maar kort geleden lijkt dat ik met Inezia Tours begonnen ben, is het al bijna 15 jaar geleden.

Onze oudste zoon werd dat jaar 4 en ging naar de basisschool. Alexandra en ik besloten dat één van ons vanaf nu fulltime thuis zou blijven om voor de kinderen te zorgen. Tot op dat moment werkten we allebei 4 dagen per week en met behulp van de kinderopvang en oma's was alles prima te combineren geweest. Alexandra en ik geloven allebei in een stevige thuisbasis en iemand die er is bij en na school voor de kinderen. Alexandra bleef werken als Register Accountant en ik ben toen gestopt met mijn werk in het toerisme en ben fulltime huisvader geworden.

Maar ja, stilzitten ís en wás niet zo mijn ding. Binnen de kortste keren was Inezia Tours geboren. Alexandra en ik hebben altijd veel gereisd en we hebben dus veel contacten in het buitenland met andere natuurliefhebbers. Het was dus niet moeilijk om snel verantwoorde en goed verzorgde natuurreizen op te zetten en aan te bieden. We hebben het nooit groot aangepakt met mediacampagnes en reclames, ik vond het prima om een paar reizen per jaar te doen en wat meer om handen te hebben. Maar nu, bijna 15 jaar later, werken we met zijn tweeën fulltime voor Inezia Tours en hebben we een zeer solide reisorganisatie opgebouwd.

Onze belangrijkste reclame, mond op mond reclame van onze reizigers, heeft er voor gezorgd dat die paar reizen per jaar en het wat om handen willen hebben een beetje uit de hand gelopen zijn en Inezia Tours in de loop van de jaren is uitgegroeid tot de grootste en (volgens ons en veel van onze klanten) de beste natuurreisorganisatie van de Benelux!

Die 15 jaar zijn dan ook omgevlogen. En dat kleine jongetje van 4? Die krijgt deze week zijn VWO diploma uitgereikt. Het kan snel gaan......

 


Reacties

add
Er zijn nog geen reacties op deze blog...