counter on tumblr
 

Inezia blijft Inezia maar.....

Inezia blijft Inezia maar.....

er verandert wel iets:

Per 1 januari 2022 heeft Eric van Kuik Inezia Tours overgenomen. Een nieuwe eigenaar dus, maar Inezia blijft Inezia!

Soms is het juiste moment nu. Dat is precies wat wij dachten na onze eerste gesprekken met Eric. Iemand die op dezelfde manier kijkt naar reizen en hoe reizen aan te bieden; persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop en blijven voorop staan. Ook duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn intrinsiek voor Eric, net als liefde voor de natuur natuurlijk.

Als we Inezia Tours ooit aan iemand zouden willen overdragen, zou het aan iemand met dezelfde gedachte over natuur en hoge kwaliteit van reizen zijn. Dit is de reden geweest dat we ja hebben gezegd en het avontuur zijn aangegaan. Voor ons zal er veel veranderen na 15 jaar Inezia Tours. Voor u als klant zal er gelukkig niet veel veranderen. Inezia blijft Inezia, de service blijft van hetzelfde niveau, enkel het aanspreekpunt is iemand anders. Het veranderen van aanspreekpunt zal geleidelijk gaan, tot en met februari blijven we gewoon betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Alle geplande reizen en lopende afspraken blijven uiteraard ongewijzigd. Ook de reisbegeleiders blijven dezelfde mensen vol met passie voor vogels en natuur.

Wij kijken terug op 15 jaar met geweldige ontmoetingen en reiservaringen. De wetenschap dat we geweldige reiservaringen voor ontelbare deelnemers hebben mogen realiseren, maakt dat we zeer dankbaar terugkijken op die 15 jaar.

We weten nog niet wat de toekomst ons gaat brengen, we hebben nog geen concrete nieuwe plannen, maar we zijn vol vertrouwen dat Eric “onze” klanten uitstekend gaat verzorgen.

Rest ons nog iedereen te bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben gehad de afgelopen 15 jaar en iedereen het allerbeste te wensen. Graag tot ziens bij een volgende Ineziareis, want wij zullen zelf natuurlijk ook blijven reizen. Met Inezia, want daar voelen we ons nog steeds thuis!

Pieter & Alexandra
 

Nieuwsgierig naar Eric geworden? Lees in dit blog meer over Eric.


Reacties

add
 • Ingrid Schaap zegt: 12-02-2022 om 11:57

  Bij toeval hoorden wij dat jullie gingen stoppen,JAMMER! In ieder geval al het beste voor jullie in de toekomst, Rene & Ingrid.

 • Johan Jansen van Rosendaal zegt: 10-01-2022 om 05:25

  Ik zal jullie in ieder geval missen. Gelukkig blijft Inezia bestaan. Van harte het allerbeste toegewenst, Alexandra en Pieter, niet alleen in het nieuwe jaar, maar ook een beetje in jullie nieuwe leven; whatever that may be like!

 • Everdien van de Bijl zegt: 09-01-2022 om 18:07

  Beste Pieter & Alexandra, wat ontzettend jammer om dit te horen, zeker telefonisch was het altijd een plezier om een gesprek met jou Alexandra te hebben, je nam altijd de tijd voor vragen te beantwoorden etc. De scheepsreis van north atlantic odyssey 2019 was jij Pieter de "kapitein" op het schip, altijd gedreven, sociaal en in voor een praatje. Beide wens ik alle goeds in de toekomst en dat ook jullie mogen genieten van mooie reizen samen. Wie weet tot ziens!!!! Wens de nieuwe eigenaar Eric van Kuik heel veel succes toe met deze prachtige organisatie van inezia tours!!! Vriendelijke groet, Everdien vd Bijl

 • Marc Lucas zegt: 09-01-2022 om 16:43

  Toch wel even verschoten! Ik zal toch de warmte en vriendelijkheid missen in je mails en telefoons Alexandra. En de gedrevenheid en correctheid van jou Pieter. Maar hopelijk blijf in de toekomst even tevreden van Inezia.

 • F . de Bruijn zegt: 07-01-2022 om 18:45

  Jeetje, dat is ook een donderslag bij heldere hemel!

 • Hannie zegt: 07-01-2022 om 15:39

  '..... Voor u als klant zal er gelukkig niet veel veranderen.....'. Zeker weten van wel, Alexandra. Want ook al blijven de reizen en de begeleiding precies hetzelfde, ik ga het contact met jou missen. Ik heb het altijd als zeer bijzonder ervaren, hoe het telefonisch contact met jou verliep. Altijd geïnteresseerd, het gevoel dat je iedere klant persoonlijk kende, altijd opgewekt en oplossingsgericht....ik ga dat zeker missen. Maar ik wens jou en Pieter alle geluk in de toekomst en misschien komen we elkaar eens tegen op een mooie reis. Kijken of je me in het echt ook herkent. Lieve groeten en alle goeds! Hannie

 • Paul Panhuizen zegt: 07-01-2022 om 15:27

  Beste Alexandra en Pieter, Dat is even schrikken maar het zal een weloverwogen beslissing zijn van jullie beiden. Bedankt voor de mooie reis naar Texas, een unieke ervaring die we niet zullen vergeten. het gaat jullie goed. Warme groet, Marjolein en Paul