counter on tumblr
 

Mooie update van de rederij

25-01-2023

Dagen zoals afgelopen zondag zijn waarom we doen wat we doen. We hebben onze eerste landing in vele jaren gemaakt op Peter I, een onbewoond vulkanisch eiland in de Bellingshausenzee van Antarctica en een van de meest afgelegen locaties van de planeet. Na het genieten van een prachtige helikoptervlucht vanaf het schip, konden onze gasten het terrein verkennen dat weinig mensen veel minder bezocht hebben gezien.


Reacties

add
  • Anneke Schuitema zegt: 26-01-2023 om 14:20

    Zo een droom komt uit, letterlijk naar het einde van de wereld. Wat een ervaring zeg!! geniet met volle teugen van de mooie schitterende momenten, ik geniet in het zonnige Spanje mee met deze verhalen. Hier gaat de zon wel onder, elke avond prachtige gekleurde luchten waarvan wij weer van genieten. Groetjes aan allen, Anneke

  • Martelly Krielen zegt: 25-01-2023 om 14:05

    Oh, oh, oh wat een fantastische ervaringen maken jullie mee. Ellen, fotografeer je lekker veel?? Graag genieten we (later) met je mee, met al deze bijzondere momenten. Je zult vast momenten hebben van stilte en grote verwondering! Fijn om zo mee te beleven. Veel plezier verder. Hopelijk blijft het servies de rest van de reis zich rustig gedragen :) :) !