counter on tumblr

Blogs

Je kunt over van alles een blog bijhouden, niets is te gek. Bij Inezia Tours bloggen we over waar ons hart vol van is: reizen en alles wat daar bij komt kijken. We hebben daar twee verschillende categorieën met berichten voor gemaakt zodat u makkelijker kunt zoeken naar informatie. De eerste categorie zijn ONZE REISBLOGS die we al vanaf het eerste uur bijhouden.
Tijdens onze vaak spectaculaire en overzeese reizen is een dagelijks blog geschreven door zowel de reisbegeleider als de deelnemers. Een ideale manier om tijdens de reis het thuisfront op de hoogte te houden, maar na afloop van de reis is het ook meteen een prachtig naslagwerk om de reis nog een keer te beleven, ook als u er zelf niet bij was.

Bij het maken verzorgen van reizen komt van alles kijken. We nemen u hier ook graag mee; een kijkje in onze keuken zogezegd.
Deze blogs hebben het stempel INSIDE INEZIA Hier komt u meer te weten over in feitjes over de reiswereld, over Inezia zelf, maar ook staan hier bijvoorbeeld korte fotoverslagen van onze reizen en tips & trucs die met onze reizen te maken hebben.


Atlantic Odyssey 2018 Inezia Tours

Je hebt reizen en je hebt reizen. Je kunt met de boot van Den Helder naar Texel...

Blog bekijken

Fotoverslag najaarstrek in Bulgarije Eduard Opperman

Van 17 t/m 24 september zijn we met 14 mensen naar Bulgarije geweest om de vogel...

Blog bekijken

North Atlantic Odyssey 2013 Inezia Tours

Van Zeeland naar Spitsbergen. Via Aberdeen, Fair Isle, Mousa, Jan Mayen en het p...

Blog bekijken