counter on tumblr

Blogs

Je kunt over van alles een blog bijhouden, niets is te gek. Bij Inezia Tours bloggen we over waar ons hart vol van is: reizen en alles wat daar bij komt kijken. We hebben daar twee verschillende categorieën met berichten voor gemaakt zodat u makkelijker kunt zoeken naar informatie. De eerste categorie zijn ONZE REISBLOGS die we al vanaf het eerste uur bijhouden.
Tijdens onze vaak spectaculaire en overzeese reizen is een dagelijks blog geschreven door zowel de reisbegeleider als de deelnemers. Een ideale manier om tijdens de reis het thuisfront op de hoogte te houden, maar na afloop van de reis is het ook meteen een prachtig naslagwerk om de reis nog een keer te beleven, ook als u er zelf niet bij was.

Bij het maken verzorgen van reizen komt van alles kijken. We nemen u hier ook graag mee; een kijkje in onze keuken zogezegd.
Deze blogs hebben het stempel INSIDE INEZIA Hier komt u meer te weten over in feitjes over de reiswereld, over Inezia zelf, maar ook staan hier bijvoorbeeld korte fotoverslagen van onze reizen en tips & trucs die met onze reizen te maken hebben.


Even voorstellen: Eric van Kuik Eric van Kuik

Beste reiziger,graag wil ik me aan u voorstellen als de trotse, nieuwe eigenaar...

Blog bekijken

Atlantic Odyssey 2013 Inezia Tours

Net als in voorgaande jaren houden we ook dit jaar weer een informatief blog van...

Blog bekijken

Atlantic Odyssey 2012 Inezia Tours

Ook in 2012 houden onze gidsen weer regelmatig een informatief blog bij. De vers...

Blog bekijken