• ±225 Poolreizigers per jaar
  • 99,7%van de geboekte reizigers is vertrokken
  • >87%Terugkerende klanten

Vogelreizen, natuurreizen, fotografiereizen en poolreizen. Dat is wat Inezia Tours al ruim 17 jaar naar alle zeven continenten van de wereld mag verzorgen. Met groepsreizen, maar ook met op maat gemaakte individuele reizen en expeditie cruises. Wat al deze reizen gemeen hebben is dat we ons hart in onze reizen leggen, niet alleen bij het samenstellen van onze reizen, maar ook bij het uitvoeren van onze reizen.

Meer dan 225 poolreizigers per jaar!

Voor onze groepsreizen is het belangrijkste doel dat we samen 'echt genieten'. Daarmee bedoelen wij dat onze reizen altijd op rustig tempo gaan, we nooit haast hebben en vooral tijd en aandacht voor onze bestemming hebben.
Wanneer wij een individuele reis op maat samenstellen gebruiken we dezelfde doelen; echt genieten met oog voor de natuur en de omgeving.
De afgelopen jaren hebben we gemiddeld 225 reizigers per jaar naar de poolgebieden gebracht, dus ook hier kunnen we gerust stellen dat we veel ervaring hebben die we graag met onze reizigers delen om ook jouw reis tot een succes te maken!

Veel terugkerende klanten!

Vele klanten hebben de weg naar Inezia Tours al gevonden en zijn niet meer weggegaan. Wij zijn super trots op het hoge percentage terugkerende klanten bij Inezia Tours. Daarmee is het voor ons duidelijk dat onze manier van werken en onze reizen enorm aanspreken. Bij Inezia Tours heb je vaak dezelfde contactpersonen aan de lijn en leren wij elkaar graag kennen!
Bent je ook nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren door onze website met alle reisvoorbeelden, kom kennismaken op ons kantoor in Assendelft, wees welkom op een beurs of tijdens één van de lezingen over onze reizen.