• Reisbegeleider
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • In het dagelijks leven altijd met dieren bezig

Eduard Opperman

Hij kijkt al meer dan 30 jaar naar vogels. Hij is opgegroeid in Den Haag en was vaak te vinden op het Scheveningse havenhoofd en op de trektelpost “De Vulkaan”. In die tijd is zijn voorliefde ontstaan voor het machtige fenomeen vogeltrek.

Eduard heeft gestudeerd aan de Hogere Bosbouw en Cultuurtechnische School en is afgestudeerd op het project “take care, we share the air” in Israël . Vanaf zijn studententijd is Eduard vaak te vinden in het buitenland en vanaf zijn 18e is hij actief als reisbegeleider van natuur- en vogelreizen voor diverse organisaties. Hij heeft inmiddels vele reizen gemaakt naar verre bestemmingen als Gambia, Zuidelijk Afrika, Ecuador, Mexico, Argentinië, Antarctica, Spitsbergen, Australië en Zuidoost-Azië. Maar ook de landen van Europa zijn hem niet vreemd en hij is praktisch elk jaar nog wel te vinden op één van de Europese trektelposten, zoals Falsterbo en Turkije.

Na 10 jaar bij de politie te hebben gewerkt, is hij een aantal jaar geleden overgestapt naar de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming waar hij zich inzet voor dierenwelzijn. Voor Inezia Tours begeleidt Eduard jaarlijks meerdere reizen naar verschillende bestemmingen.

Gerelateerde reizen

Op reis met Eduard

Alle reizen met Eduard
Alle reizen met Eduard