• Reisbegeleider

Lonnie Bregman

Lonnie (1995) is opgegroeid in Heemskerk. Het Noordhollands Duinreservaat was zijn local patch, waar hij vanaf zijn twaalfde zoveel mogelijk tijd besteedde op zoek naar vogels. Op zijn veertiende werd hij lid van de JNM, een jeugdbond voor natuur waarmee hij door heel Nederland en Europa trok als deelnemer en organisator van kampen. In die tijd heeft hij met name een liefde ontwikkeld voor het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog.

Zijn werk als software ontwikkelaar bij Zostera, het bedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor de websites Waarneming.nl, Waarnemingen.be en Observation.org, doet hij grotendeels vanuit huis. Hierdoor kan hij zijn werk ook vanuit het buitenland doen en op deze manier heeft hij al een langere tijd doorgebracht in onder meer Spanje en Ecuador.

Naast zijn passie voor vogels en reizen heeft Lonnie ook een speciale interesse in zoogdieren. Wat hem kenmerkt is dat hij graag de tijd neemt om iets rustig te bekijken. Als je met Lonnie op reis gaat kun je ervan verzekerd zijn dat hij zijn best zal doen om ervoor te zorgen dat alle deelnemers alles goed te zien krijgen.