• Reisbegeleider
 • Vogelexpert
 • groot dieren liefhebber

Wilfred Wilde

Hij is na een loopbaan als militair, waarbij hij veel in het buitenland heeft gezeten, werkzaam geweest bij de politie in Zeeland. Na de komst van de dierenpolitie is hij zich met het dierenwelzijn gaan bezig houden en is hij zelfs overgestapt naar de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, waar hij inmiddels al een aantal jaar werkt al collega van Eduard Opperman, een andere gids van Inezia Tours.

Samen doen zij veel volière controles waarbij gekeken wordt of de aangetroffen vogels wel legaal verkregen zijn. Wilfred vogelt nu alweer een aantal jaar in binnen- en buitenland en is vaak met Eduard mee geweest als tweede chauffeur op de reizen naar Portugal, Israël, Bulgarije en Finland/Noorwegen. Hij zit momenteel in zijn derde jaar van de opleiding tot vogelringer en doet zijn opleiding op het ringstation in Westerschouwen.

Kwaliteit staat bij hem voorop, waarbij dus rustig de tijd nemen voor de vogels om je heen voor hem belangrijk is. Wilfred begeleidt de reis naar Gambia, samen met onze plaatselijke gids. Wilfred is al meerdere keren in Gambia geweest en heeft de nodige ervaring met de soorten van tropisch Afrika.

Wat vinden onze reizigers?

Ervaringen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tincidunt augue pharetra nulla.

 • Potjandorie weer zo'n ISE. Dat is slang voor "Internal Server Error" maar dat heb ik wel net zelf bedacht. Ik hoop echter dat het snel aanslaat in de developerwereld, en dat over pak hem beet 5 jaar 17.2% van de developers met een t-shirt loopt waarop "ISE" staat. Dat is mijn droom en daarmee zal je het moeten doen.

  Person
  Floris Kroeze
 • Mijn favoriete trein is de NS 1600. Dit was ooit Nederlands sterkste elektrische loc, maar is inmiddels al overtroffen door bijvoorbeeld de Vectron. De 1600 (en dan specifiek de 1607) is bekend geworden toen het in 1989 een record vestigde door 60 personenrijtuigen te trekken. Helaas werd dit record een jaar later door de Belgen verbroken door 70 rijtuigen te trekken.

  Person
  Steven Lantinga
Gerelateerde reizen

Op reis met Wilfred

Alle reizen met Wilfred
Alle reizen met Wilfred