• Reisbegeleider
  • Vogelexpert

Willem Visser

Willem Visser (1970) kreeg de liefde voor de natuur met de paplepel ingegoten. Samen met zijn opa door de weilanden zwervend, leerde hij het respect voor en de interactie tussen de soorten.

Gedurende 25 jaar heeft Willem in het bedrijfsleven gewerkt en hierdoor wel eens wat minder tijd gehad om er op uit te trekken. De vakanties werden echter vaak voor een belangrijk deel aan de natuur besteed. Tussen 2013 en 2015 bezocht Willem met Inezia Tours alle zeven continenten en in die periode werd ook het maken van pelagische tochten tot een grote passie. 

De rust om te genieten en niet alleen soorten na te jagen heeft er altijd ingezeten. In de laatste jaren komt dit meer tot uiting en speelt fotografie een steeds grotere rol in zijn natuurbeleving. Een dag in een hut voor een Temmincks Strandloper of een week in een hut voor een Veelvraat: geen probleem!

Onlangs heeft hij het roer beroepsmatig omgegooid en één van de gevolgen van deze switch is dat hij nu veel meer baas is over eigen agenda en bijvoorbeeld ook reizen voor Inezia Tours kan begeleiden, onder andere de reis naar de Beren, Wolven en Veelvraten in Finland!